@Rianne van den Akker
- 2018
de brasserie - geen goede ervaring !! we melden dat bij de serveerster. wordt niks mee gedaan - gemiste kans. Jammer
prima ruime en rustige plek !
Het is hier fantastisch - op het eerste stuk rechts mag je niet overnachten (daar zijn andere act zoals zwembad in zee) links wel. We stonden er ‘s-nachts met 24 campers. De politie komt idd paar keer per dag langsgereden (alleen checken of alles ok is) voelt super - iedereen zat gewoon buiten op de stoeltjes bij de camper. Uitzicht is geweldig. Hele dag bootjes - vissers etc.
Wij waren hier naar volle tevredenheid 3 dgn. Heerlijke kleinschalige camperplek met grote plaatsen én schaduw als je wilt. Het sanitair is brandschoon en Rocco en Valentina zijn TOP.
fantastisch hier: mooie vlakke plekken achter het hotel: supervriendelijke staff en gratis schoon sanitair !! (douche 2 euro pp) ‘s-avonds vanaf 19:00 uur is restaurant (alles vers) open HEERLIJK
Fijne plek waar ‘s-avonds hele zwermen vogels komen. Ganzen - kievieten- spreeuwen (met in hun kielzog de buizerd) etc. Voor je grazen de ezels en de schapen. Prima sanitair. Ligt aan knooppuntenroute
Prima camperplek. We kwamen hier en fam. Evers bleek t/m 07-08 met vakantie - dus we konden er vanzelfsprekend niet eten. CP ligt op fietsafstand van Haaksbergen. Leuk dorp met ruime winkelnering en restaurantjes (Griek) lekker rustig met 2 andere camperaars gestaan.
We waren hier 3 nachten. Prima plek in fantastische fietsomgeving. De geboden faciliteiten zijn ook een dikke duim waard. Fietsen kunnen binnen in de stalling - zelfs aan de stroom. Keurige douches - toiletten - afwasruimte en ‘s-morgens vers brood van de bakker !!
Heerlijke plek. We waren hier 2 nachten. Stonden expres niet bovenin (gaat iedereen direct naast elkaar staan) maar 2 etages lager. Mooi uitzicht en lekker rustig. Op loopafstand van kasteel en restaurant. Stad is wat verder lopen maar leuk!!
Sitecode: 62094
Er zijn 2 P terreinen waar je mag staan. De eerste afslag P: gras / open terrein, de tweede P is vlak bij dinopark in bosrijke omgeving (lopend Mg. 300 meter van 1e P) beiden geen voorzieningen muv toiletten bij dinopark (24:00 bereikbaar) Ga zeker de Teufelsschlucht lopen: trail van zeker 1 uur: Prachtig !!!! deze start 400 meter voorbij bezoekerscentrum van Naturpark.
Wij stonden hier 2 nachten met in totaal 36 campers (Zo druk !! ws. door de visserijdagen). De cp-plaatsen: direct aan de waterlijn zijn groot (maar deze bleven bezet) aan de overkant van het parkeerterrein werden nu campers geparkeerd: stonden erg dicht naast elkaar - vandaar de 5 Parkeerdagkaart toch 10 euro. deze kant zijn geen stroomaansluitingen. Voordeel: op 5 min. lopen van gezellig centrum
Stonden hier met 5 andere camperaars en het is een prima rustige site voor 1 nacht. Er is ook een restaurant om de hoek! We hebben nog lang lekker buiten gezeten na een zonnige dag. Heerlijk.
Vrij rustige cp zonder verdere voorzieningen. Met de bus lijn 9 - overkant zwembad gaat 1x per uur - of lijn 11 gaat iedere 6 min. eventjes verder lopen/onder viaduct door naar hoofdweg ben je zo op de Praza de Galacia 300 mtr van cathedraal. Ideaal!
Rond 15:30u: alles vol .. Op het naastgelegen P terrein mag je alleen nog overdag staan !! politie ter controle. Rond 16:00 uur kwam de aardige beheerder ons zeggen dat er iemand wegging.. Hun beleid- iedere plek mag tot 18:00 uur bezet blijven. Dus daarna weet de eigenaar 'pas' wat er mogelijk vrij komt ! Wij hadden dus geluk en waren superblij met een prachtige plek (24) met vij uitzicht op Bilb
Wij waren hier op 04-09 rond 17:30 uur: alles vol. Daarom gingen wij 6 km verderop op een P staan in Lepaster. De vlg ochtend om 10:00 u terug: diverse plekken beschikbaar. Wij hadden een topdag in Lekeitio: feestdag van de patroonheilige van deze stad. Iedereen is in het blauw verkleed en er ware vele festiviteiten. Alles speelde zich af rondom de haven. De CP is 500 mtr van centrum dus pefect!!
Topplek: aan het meer en lekker rustig. Lekker avondzonnetje in je gezicht !
Bovendien is het tarief inmiddels 190 NOK ?? oi voor deze plek een afknapper
Het servicepoint is in de hoek op het grindterrein net naast de weg. Wij hebben op de verharde parking gestaan. Heerlijk rustig en toilet bij de bowling en gratis wifi. Verder geen faciliteiten maar prima plek als je op doorreis bent.
Grote camping aan een meer. De campers mogen aan het water staan. Als je naar toilet, douche of wasmachine wilt : 2 x heuvel op voorbij het restaurant. Inmiddels kost de camping NOK 250 (voor internet moet je extra betalen NOK 2, mijns inziens niet meer van deze tijd).
Geweldig uitzicht: toplocatie zonder faciliteiten.